NEW STEP BY STEP MAP FOR بیماری خود ایمنی

New Step by Step Map For بیماری خود ایمنی

New Step by Step Map For بیماری خود ایمنی

Blog Article

اختلالات خوردن (نظیر بی‌اشتهایی) می‌توانند منجر به کاهش فشار خون غیرطبیعی شوند. در بسیاری از موارد، بی‌اشتهایی باعث می‌شود که فرد رژیم غذایی محدودی داشته باشد و کالری، ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را دریافت نکند.

اما گاهی آنتی ژن می‌تواند یکی از سلول‌های خود بدن باشد که آسیب دیده یا مرده است. طیف وسیعی از سلول‌های دستگاه ایمنی با هم کار می‌کنند تا یک آنتی ژن شناسایی شود.

بسیاری از سموم محیطی با اختلالات خودایمنی، از جمله ام اس، آرتریت روماتویید و بیماری گریوز مرتبط هستند. مثال ها عبارتند از:

بالا بودن سطح کورتیزول: علائم، دلایل و روش درمان کورتیزول بالا

شکل ۱۰: انواع مکانیسم‌های ایمنی در بدن اختلالات سیستم ایمنی

شما باید نشانه ها و علامت های قند خون پایین را به سرعت مورد توجه قرار دهید زیرا عدم درمان هیپوگلیسمی می تواند به موارد زیر منجر شود:

برخی از گلبول‌های سفید از نوع فاگوسیت‌ها سلول‌های پاتوژن و سایر سلول‌های مرده بدن را شناسایی کرده و آن‌ها در خود هضم می‌کنند. این سلول‌های بیگانه خوار با ایجاد پاهای کاذب به وسیله غشای خود، پاتوژن را احاطه کرده و آن را می‌بلعند و درون وزیکول‌های سیتوپلاسمی خود که دارای انزیم‌های تجزیه کننده است وارد کرده و هضم می‌کنند.

آینده درمان بیماری های خودایمنی شامل درمان های شخصی خواهد بود که ژن ها، عملکرد سیستم ایمنی و عوامل محیطی مانند رژیم غذایی و میکروبیوم روده را هدف قرار می دهد. مطالعات به روز و متعددی در این مورد وجود دارد.

برای افراد مبتلا به دیابت : کمتر از ۱۸۰ میلیگرم بر دسی لیتر

نداشتن رژیم غذایی و چاقی، هر دو نقش مهمی در ایجاد قند خون نوع ۲ دارند. به این ترتیب افراد می‌توانند علائم دیابت نوع ۲ را با پیروی از تغییرات خاص در سبک بیماری خود ایمنی پوستی زندگی که شامل بهبود رژیم غذایی و برنامه ورزشی است، درمان کنند.

تیروئید پرکار / پرکاری تیروئید: علائم، خطرات، درمان در طب سنتی و درمان خانگی

همچنین بخوانید:  تیروئید: انواع، درمان، آزمایش تیروئید / علائم تیروئید پرکار و کم کار

علت کم‌خونی، کمبود گلبول‌های قرمز خون یا داشتن گلبول‌های قرمز ناکارآمدی است که نمی‌توانند به طور موثر اکسیژن را به بافت‌های بدن حمل کنند.

سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون: این سیستم مسئول کنترل حجم خون و فشارخون است.

Report this page